Despre noi

      Importator si distribuitor incaltaminte de protectie, imbracaminte de lucru premium.

      Incaltaminte de protectie, lucru, pentru constructii si industrie utilizate in conditii de lucru usoare si extreme, incaltaminte domeniu militar, armata, politie, incaltaminte de vanatoare.

      Acest catalog va aduce informatia utila despre gama larga de incaltaminte de protectie cu care va intampinam. Articolele ce le gasiti in catalogul nostru sunt grupate conform normelor de protectie acoperind majoritatea cerintelor din constructii, industrie, agricultura si alte ramuri specifice. Multe modele inovatoare, multe usoare tip sport, iar unele pentru riscuri Extreme.

     Toate articolele au garantie. Majoritatea produselor facand parte din gama profesionala garantia este de 6 luni, 12 luni si in mod special avem gama 24 luni Garantie.

      Aveti nevoie de bocanci de protectie sau alt tip de incaltaminte ? Nu stiti care sunt mai bun pentru dvs ? Vreti sa va simtiti confortabil si in siguranta toata ziua ? 

      Suntem dedicati clientilor nostri si ne face placere sa ne ocupam de Siguranta si Confortul dumneavoastra.

                                             Contactati-ne: gorillasafety.ro@gmail.com gorillasafety.hu@gmail.com 

                       sau vizitati Oferta completa pe https://www.topprotectie.ro/


Inovatie - Rezistenta - Design - Confort


HECKEL SECURITE

Un producator ce si-a propus inca din 1970 sa realizeze incaltaminte industriala rezistenta pentru cele mai dificile conditii de lucru.

Inovatia talpii de cauciuc MacSole aduce in prim plan bocancii cu rezistente mari la temperaturile de contact de 200-300 grade.

Inovatia brantului MACSOLE ® 1.0 ajuta asezarea piciorului pe suportul PU ce distribuie energia uniform.

Mai mult decat normele de protectie prescrise, s-a realizat si testat modelul MacRanger la contactul cu aluminiu topit de 780 grade Celsius in urma careia interiorul a ramas intact, protejand la un eventual accident cu metal topit.

https://www.youtube.com/watch?v=nNc_rylD9CQ&t=8s


MASCOT WORKWEAR & FOOTWEAR

Ambițiile noastre sunt mari, deci calitatea înaltă este crucială. Ne propunem pentru cele mai bune practici în tot ceea ce facem. Astfel, cultura corporatistă este caracterizată de angajament energetic și flexibilitate orientată spre soluții, care beneficiază în mod direct clienților noștri. O parte esențială a acestei strategii este, de fapt, testarea și controlul metodelor, produselor și furnizorilor. Prin urmare, în ultimii ani, ne-am marcat să fim TESTED TO WORK - un slogan melodios și o strategie cheie de lucru.

Această atitudine fără compromis față de calitate este legată de decizia strategică de a produce și de a oferi NU cea mai ieftină îmbrăcăminte de lucru, dar CEA MAI BUNA . Îmbrăcămintea noastră de lucru este mai mult decât produsul; suportul, logistica eficienta si fiabilitatea ridicata a livrarii sunt esentiale pentru clientii nostri. Acest lucru face ca profilul lui MASCOT să fie diferit. 

   -----------------------------------------------------------

Importator:

Transparent SRL, Romania

Oradea str.Lucretia Suciu 4

Showroom str. Lapusului 33

Magyarorszag

Posta es futár szolgáltatással

Biharkerestes Kossuth utca 8-10

Inainte sa ne faceti o vizita va rugam sa sunati la 0040744771551

---------------------------------   ----------------------------   ------------------------

Védőcipő, prémium munkaruházat importőre és forgalmazója.

Védőcipők, munkavédelmi bakancsok es munkaruházat az építőiparban és az iparban, enyhe és szélsőséges munkakörülményekben, katonai terepi lábbeli, hadsereg, rendőrség, vadászcipő.

Ez a katalógus hasznos információkat nyújt a védőcipők széles választékáról. A katalógusunkban megtalálható elemek az építési, ipari, mezőgazdasági és egyéb speciális ágazatokra vonatkozó követelmények többségének megfelelő védelmi előírások szerint vannak csoportosítva. Számos innovatív modell, sok könnyű sport és néhány az extrém kockázatokra.

Minden cikk garancia allat van. A legtöbb termék a 6 hónapos, 12 hónapos és különösen a 24 hónapos garanciális tartomány részét képezi.

Szükséged van munkavedelmi bakancsra cipőre vagy munkaruházatra?

Nem tudod, mi a jobb neked? Szeretne egész nap kényelmesen és biztonságban érezni magát?

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink iránt, és örömmel gondoskodunk a biztonságáról és kényelméről.

Kapcsolat:

gorillasafety.hu@gmail.com

gorillasafety.ro@gmail.com


MASCOT WORKWEAR & FOOTWEAR

Céljaink nagyok, és ezért a magas minőség döntő fontosságú. Mindent megteszünk a legjobb gyakorlatra. Így a vállalati kultúrát energikus elkötelezettség és megoldásorientált rugalmasság jellemzi, amely közvetlenül előnyös ügyfeleink számára.

A stratégia egyik kulcsfontosságú része a módszerek, termékek és beszállítók tesztelése és ellenőrzése. Ezért az elmúlt években már a TESTED to WORK-nak nevezzük magunkat, ami egy dallamos szlogen és egy kulcsfontosságú munkamódszer.

Ez a kompromisszum nélküli minőség iránti hozzá állás a stratégiai döntéssel kapcsolatos, hogy a NE a legolcsóbb munkaruhát, hanem  LEGJOBB-at gyártja és szállítja. Munkaruha több, mint a termék; a támogatás, a hatékony logisztika és a magas szállítási megbízhatóság mind fontosak ügyfeleink számára. Ez az amivel különbözik a MASCOT profilja.


HECKEL SECURITE

A gyártó, aki 1970 óta dolgozik tartós ipari lábbeli gyártására a legnehezebb munkakörülmények között.

Innováció egyedüli gumicsizmát MacSole előrehozza nagy szilárdságú hőmérsékleten 200-300 fok kapcsolatot.

Innováció ® 1.0 segít Brant MACSOLE település PU láb konzol, amely elosztja energiát egyenletesen.

Több, mint az előírt biztonsági szabályok, ez történt, és teszteltük a MacRanger érintkező megolvadt alumínium a 780 ° C-on, ami után a belső érintetlen maradt, védi az olvadt fém esetleges baleset.

https://www.youtube.com/watch?v=nNc_rylD9CQ&t=8s


-------------------------------------------------- ---------

importőr:

Transparent SRL, Románia

Oradea u. Lucretia Suciu 4

Showroom 33 Lapus utca

Biharkeresztes Kossuth utca 10

A látogatás előtt hívja a 0040744771551 telefonszámot